Open Survey

 Telefondan yapabileceğiniz bir anket uygulaması.

                                            TIKLA İNDİR BAŞLA

Ref Kodum:  IJFCR74VR

Neredeyse her gün çekim yaptığım çok güzel bir sistem.

                                                              

Ana sayfadaki grafik neyi gösteriyor?

Katıldığın anketler karşılığında SRVEY Coin kazanırsın, kazandığın SRVEY Coin’in anlık fiyatını ve geçmiş dönemdeki fiyat grafiğini uygulamanın ana sayfasında görebilirsin.

Profilimi neden tamamlamalıyım?

Anketlerin çoğunluğu senin ilgi alanlarına göre karşına geliyor, bu yüzden profilini doldurarak hem SRVEY Coin kazanırsın hem de daha çok ankete cevap verme fırsatını elde edersin

Rütbem neye göre yükseliyor?

OpenSurvey’de geçirdiğin zaman, anketler verdiğin cevaplardaki tutarlılık ve referans koduyla davet ettiğin arkadaş sayına göre rütben artar! Rütbeni artırmanın en kolay yolu ise, tüm profil sorularını cevaplamak!

RVEY nedir?

Binance Smart Chain blokzinciri üzerinde üretilmiş bir hizmet (utility) tokendir. Değerini müşteri etkileşiminden alan SRVEY Token; OpenSurvey Mobil uygulamasını kullanarak fikirlerini paylaşan kullanıcılara ödül olarak dağıtılacaktır.

Topladığım puanları nasıl nakite çevirebilirim?

Topladığın SRVEY Coin’leri istediğin zaman OpenSurvey mobil uygulamasına kayıt olduğun telefon numaran ile hiç bir bedel ödemeden Bitexen hesabına çekebilirsin. Bitexen Türk Lirası ile kripto para alım satımı yapabileceğin bir kripto para borsasıdır. Çektiğin SRVEY Coinler ile Bitexen üzerinden istediğin yatırım işlemini yapabilir ya da Türk Lirasına dönüştürerek banka hesabına çekebilirsin! Eğer Bitexen hesabın yoksa uygulama üzerinden Bitexen hesabı açıp sonrasında çekim işlemini yapabilirsin!








Ref Kodum:  IJFCR74VR














Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YES I HELP

CAN SİMİDİ GÜN SİSTEMİ

Cevapla Kazan